• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Alle CAD-værksteder er medlem af ankenævn for biler.


Alle CAD-værksteder er medlem af ankenævn for biler.

Hvad er Ankenævn for biler?

Ankenævn for biler er et netbaseret ankenævn for bilejere, som behandler forbrugerklager i forbindelse med køb af en bil for over 100.000 kr. eller en værksted/serviceregning over 1.500 kr.

Hvis et værksted og en forbruger ikke kan nå til enighed i en sag, har forbrugeren mulighed for at klage til Ankenævn for biler. Klagen skal indgives skriftligt via bilklage.dk. Det koster 500 kr. i depositum for en bilejer at indgive en klage til bilklage.

Alle klager behandles af et ankenævn bestående af en forbrugerrepræsentant fra FDM, en virksomhedsrepræsentant fra autobranchen og en uvildig formand med særlig juridisk baggrund. Sagsbehandlingstiden vil i gennemsnit være på 1 ½ måned.
Fil26_Anke_ok.jpg

Ankenævn for biler er etableret af FDM og en samlet autobranche for at sikre en hurtig og fair behandling af klager på autoområdet. Alle afgørelser fra Ankenævn for biler kan efter afgørelsen fortsat indbringes for domstolene.

Ankenævn for biler kan kun behandle sager, hvor problemet er opstået fra og med 3. december 2007.

Link til ankenævn for biler

Virksomheder der ikke har efterlevet Bilklages afgørelse kan du se her.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net