• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Beskyt din bil med en undervognsbehandling


Beskyt din bil med en undervognsbehandling

Med sneen og rimfrosten er sæsonen for vejsaltning startet.

Saltet og vintervejret er ekstra hårdt for vores biler og betyder, at de ruster hurtigere – hvis altså de ikke er undervognsbehandlet. For man kan nemlig stoppe rustangrebet ved at få sin bil undervognsbehandlet.

Undervognsbehandling pixabay.jpg

Ved en undervognsbehandling påfører et specialiseret værksted en særlig væske på bilens undervogn. Væsken beskytter den jern, som bilen består af, mod rustangreb.

Det gælder også el- og hybridbiler, hvis undervogn også består af jern. Her bliver batteriet ikke behandlet, og det er kun det omkringliggende jern.

Behandlingen holder i 2-3 år, hvorefter den skal gentages, og den bedste beskyttelse fås, hvis man undervognsbehandler sin bil fra ny af. Jo før jo bedre dog, så selvom bilen er nogle år gammel, så behøver det ikke at være for sent.

Hvis bilens rustbeskyttes jævnligt, så forlænger det bilens levetid. Det er godt er godt både for din pengepung, men også for miljøet, da der er mere jern til genanvendelse, når bilen har udtjent sin levetid.

Spørg din mekaniker, hvad han eller hun anbefaler i forhold til din bil, og om værkstedet selv kan udføre undervognsbehandlingen eller kan formidle den for dig. Find dit nærmeste værksted her på siden.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net