• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Bilbranchen får sin egen bilforsikring


Bilbranchen får sin egen bilforsikring

En lille håndfuld meget store forsikrings-koncerner har noget der minder om monopol på forsikringer, men især bilforsikringer er det seneste år blevet en ydelse, som andre også kan se en forretning i. Biler er blevet meget sikrere med afstandsalarmer og anden teknologi der beskytter både bil og fører og de eksisterende priser på en bilforsikring er derfor for høje, siger branchen selv - uden dog at gøre noget ved det.

Så det gør bilbranchen selv, idet man netop har lanceret sin egen DBR Bilforsikring. Med priser helt ned til 3.499/år og en meget simpel forretningsmodel - hvor det eneste kunden behøver at oplyse, er bilens pris og førerens alder - er DBR Bilforsikring utrolig simpel at håndtere for de af Dansk Bilbrancheråds 1.800 medlemmer som ønsker at kunne sælge abonnementer og ikke mindst, let at gennemskue for forbrugeren.

Man kan kontakte ProSam forsikring på 70228 444 hvis man vil vide mere. 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net