• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Kom sikkert frem på bilferien


Kom sikkert frem på bilferien

Der findes vel næppe noget værre, end at starte ferien med at havarere, men du kan forberede dig godt hjemmefra og hvis du oven i købet tager nedenstående råd med på selve turen, er der en god chance for at I når sikkert frem.

Planlæg pauserne hjemmefra. Hav udsyn i alle spejle, specielt bakspejlet. Når du fletter ind på motorvejen efter et ophold på en rasteplads, så sørg for at komme godt op i fart på tilkørselsrampen, så du er i det rigtige flow, når du fletter. Brug katastrofeblinket ved hårde opbremsninger, så dem bagved ved, at du mener det alvorligt. Er uheldet ude, så skynd dig at få alle familiemedlemmer om bag autoværnet. Nødsporet er bestemt ikke for børn, så sørg eventuelt for at have trafikveste i bilen. Rigtig god ferie og kør forsigtigt!

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net