• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Bilsalget slår fortsat rekorder


Bilsalget slår fortsat rekorder

I februar måned 2016 blev der solgt 16.621 personbiler. Det er bare en anelse mere end i januar måned, men hele 22 procent mere end i februar 2015, som var året, hvor den absolutte rekord for bilsalg i Danmark blev sat.

I årets første to måneder er der således i alt solgt 33.057 personbiler, hvilket er knap 12 procent mere end den tilsvarende periode året før.

- Hos De Danske Bilimportører forventede vi, trods fem år med rekordsalg, at vi ville se et fortsat pænt bilsalg i 2016. Det bekræfter de første to måneders salgstal indtil videre, hvilket er meget tilfredsstillende, udtaler Gunni Mikkelsen, administrerende direktør for De Danske Bilimportører.

De tre mest solgte bilmærker
De tre mest solgte bilmærker i februar måned var Peugeot, VW og Toyota. På billedet ses en 2016 Peugeot 308 GTi.

Peugeot-308_GTi_2016.jpg

Når det gælder salget af elbiler i årets to første måneder, så er der langt fra den samme udvikling sammenlignet med salget for samme periode sidste år. I betragtning af, at der kom registreringsafgift på elbiler ved årsskiftet, så er det ikke så mærkeligt. Først når vi kommer længere hen på året, vil det være muligt at vurdere, hvor stor indflydelse det får på salget af elbiler, at de nu også er belagt med registreringsafgift.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net