• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Biludlejere snyder med prisen


Biludlejere snyder med prisen

Det kan give en dejlig frihed med en lejebil, når man er på ferie med familen. Men desværre kan en udlejningsbil også give en høj regning, hvis man ikke ser sig for. DR's forbrugermagasin Kontant satte fokus på udlejningsbiler på populære feriedestinationer.

Nogle danskere oplever desværre at deres udlejningsbil bliver væsentligt dyrere, end de havde forventet, når de booker en udlejningsbil på feriedestinationen. Mange booker bilen via udenlandske hjemmesider, der fungerer som agent eller mellemhandler. Her får kunderne oplyst en fast, garanteret pris. Men ofte løber der alligevel en række gebyrer på, når bilen afhentes.

I udsendelsen viste Kontant eksempler på snyd med prisen på udlejningsbiler, hvor kunden fx skal betale overpris for en fuld tank eller en unødvendig forsikring.

Kontant har samlet nogle gode råd til, hvordan du undgår at blive snydt, når du lejer en bil. Se mere her

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net