Bliv vinterklar

Bliv klar til vinterens kolde vejr, med et service med fokus på vinterhalvåret.

Det kolde vejr er hårdt for bilen, så det bedste du kan gøre, er at få bilen til service inden frosten bider.

Til et service bliver batteriet tjekket, så du undgår morgener, hvor bilen ikke vil starte på grund af et frossent, fladt batteri.

De fleste kender også problemet med at se ud ad ruden både i frost, men også i mørke, når det regner.

Derfor påfylder værkstedet sprinklervæske, som er tilpasset meget lave frostgrader, og som derfor ikke så nemt fryser på den isnende kolde rude.

Værkstedet kan også skifte viskerbladene både for og bag, så ruderne er nemme at få visket rene for regn og snavs og sigtbarheden i mørket forbedres.

Hvis du endnu ikke har vinterhjul på din bil, så kan mekanikerne gøre dette i forbindelse med et service – men husk at aftale det på forhånd, da det kræver ekstra tid. Du kan i denne forbindelse også bede din mekaniker om at tjekke eller rense dine bremser for skidt, så de holder ekstra længe.

Så er du godt kørende – også igennem vinteren.

bilbatteri pixa.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net