• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Du finder ikke et bedre lån


Du finder ikke et bedre lån

Klart bedre vilkår end i banken og ingen ubehagelige overraskelser. Med SMVdanmarks nye låneportal får både små og mellemstore virksomheder og private et reelt alternativ til at gå i banken, hvad enten de skal låne penge, eller vil forrente deres kapital bedre. 

Læs mere på SMVerhvervslaan.dk 

En undersøgelse fra SMVdanmark viser, at hver fjerde SMV (Små og Mellemstore Virksomheder), der sidste år ansøgte om lån eller kassekredit i banken, fik et nej.

Læs herunder en stribe fakta om, hvordan SMVerhvervslån fungerer og de krav, der stilles. Nederst på siden kan du gå videre til selve netsiden med låneansøgning.

SMVerhvervslån.JPG

OM UDLÅN:

SMVerhvervslån.dk er SMV-venlige erhvervslån på mellem 200.000 kr. og 5.000.000 kr. til den til enhver tid lavest gældende markedsrente.

Låneanmodningen lægges ud på SMVerhvervslån.dk’s online markedsplads, med en rentesats, der er fastsat af SMVerhvervslån.dk. Her vælger investorerne, hvor stort et beløb de ønsker at udlåne til låneansøger. Auktionen løber typisk i 14 dage.

Renten er typisk på mellem 4,25 og 9,6 pct. og er fast i hele lånets løbetid, som kan være fra 6 måneder og op til 5 år. Lånet er i perioden uopsigeligt fra långivers side, medmindre aftalen misligholdes. Lån kan etableres med og uden sikkerheder afhængig af individuel kreditvurdering.

Overskud de seneste to år
Låneansøger skal have positiv egenkapital og haft overskud de seneste to regnskabsår.

Etableringsomkostningerne er 3 pct. af lånets størrelse på mellem 200.000 kr. og 1.999.999 kr. og 2 pct., eller minimum 50.000 kr., ved lån over 2.000.000 kr.

Der kan lånes til følgende formål:

Driftsfinansiering

Ekspansion (nye markeder, nye produkter, virksomhedsovertagelser mv.)

Anlægsfinansiering

Produktionsudstyr

Arbejdskapital

Mellemfinansiering (ordrefinansiering, factoring, mv.)

Førtidig indfrielse af lån

Lån kan indfries helt med 1 måneds varsel. Indfrielsesgebyr er 2.500 kr.

Mulighed for ekstraordinære afdrag kan aftales.

Ansøg eller læs mere om udlån på SMVerhvervslån.dk

OM INDLÅN:

På SMVerhvervslån.dk kan såvel virksomheder som foreninger, organisationer og private oprette sig som långivere og låne penge ud til sunde virksomheder med behov. Låneansøgere kreditvurderes, og låneanmodningen lægges ud på SMVerhvervslån.dk’s online markedsplads med en rentesats, der er fastsat af SMVerhvervslån.dk.

SMVerhvervslån udlån.JPG

SMVerhvervslån.dk opkræver 1 pct. p.a. i provision på indlån og dækker administrationsomkostninger. Hvis låntager eksempelvis opnår en årlig rente på 6,00 pct. ved bud på et lån, vil den årlige rente reelt være 5,00 pct. efter betaling af 1 procentpoint provision til SMVerhvervslaan.dk. Provisionen fratrækkes automatisk i den månedlige ydelse fra hver låneandel med 1/12 pct. af restgælden. Der opkræves kun provision af betalte låneydelser.

Rentesatsen er typisk på mellem 3,25 pct. og 8,6 pct. efter fradrag af provision på 1 pct.

SMVkroner
For at dække omkostninger omkring etableringen og driften af SMVerhvervslån.dk modtager SMVdanmark en andel af etableringsomkostningerne på lån og provision på oprettelse af indlån. SMVdanmark deler overskuddet med de låntagere, der er medlemmer af SMVdanmark. Det sker i form af SMVkroner, der er en overskudsdeling, der fastsættes og udbetales årligt.

Samarbejde med Flex Funding A/S
SMVerhvervslån er en låneplatform udviklet af SMVdanmark i samarbejde med Flex Funding A/S, som står for driften – herunder lånegodkendelser, transaktioner, administration, support m.m.

Flex Funding A/S er reguleret af Finanstilsynet som andre betalingsinstitutter og har tilladelse til at gennemføre betalingstransaktioner (FT nr. 22012).

Ansøg eller læs mere om indlån på SMVerhvervslån.dk

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net