• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Dyre bøder på feriedestinationerne


Dyre bøder på feriedestinationerne

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man overtræder færdelsloven, når man er på ferie i udlandet. For selv om de fleste danske bilister vil mene at en bøde i Danmark er rigeligt dyr, kan en fartovertrædelse koste dyrt i udlandet. Ifølge FDM begynder bøden ved 480 euro, for en fartovertrædelse på  20 km/t, mens det i Italien og Frankrig koster henholdsvis 135 og 170 euro.

Og selvom bøden er givet på en ferie, kan den godt komme med hjem som souvenir, for Danmark og andre 25 EU-lande samarbejder om at inddrive ubetalte færdselsbøder.


Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net