• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Tænk på din bil i efterårets stormvejr


Tænk på din bil i efterårets stormvejr

Efteråret er kommet, og naturen har på det seneste vist sine kræfter med storm og vindstød op til orkanstyrke.

Det går især ud over vores biler, der kan få stormskader på den ene eller anden måde. Derfor bør man, som bilejer, tænke sig godt om, når vejret raser.

Det er værd at overveje, hvor bilen parkeres. Er det tæt på en havn, kanaler eller lignende, er der stor sandsynlighed for, at vandstanden stiger, hvilket kan resultere i, at vandet når op over kajkanten.

Ydermere bør man være opmærksom på, hvorvidt der står træer eller løse genstande tæt på, hvor bilen er parkeret. Træer af alle størrelser kan vælte under storm, mens løse genstande som trampoliner, cykler og lignende kan kastes rundt af vinden og beskadige parkerede biler.

Også ellers faste genstande som tagsten og valgplakater, som især hænger rundt omkring i denne tid, kan ruskes fri og forårsage store skader.

Beskyt derfor din bil og parker den hensigtsmæssigt efter følgende forskrifter. Det er ydermere en god ide at sikre sig, at håndbremsen er trukket og evt. klappe bilens sidespejle ind. Hold ekstra godt fast i bildøren, når du åbner den. Skulle uheldet dog være ude, er det en god ide at filme eller tage billeder af uheldet og bilens skader til forsikringsselskabet som dokumentation.

Har din bil fået en skade, kan du altid finde et CAD-værksted, som er klar til at hjælpe med at gøre den fin igen.

Du finder her på siden dit lokale CAD-værksted.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net