• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› En bilejers yndlings apps til parkering


En bilejers yndlings apps til parkering

Der er mange ting, som kan være nyttige at få hjælp til via en app, når man er bilejer. Med sin smartphone eller tablet ved hånden kan diverse problemer løses hurtigt og nemt – særligt parkering. 

 

De fleste kender senariet, hvor bilen er parkeret et sted og ikke er så let at finde igen. Med app’en ”Find min bil hurtigt” kan man via sin smartphone gemme den GPS-position, som bilen er parkeret på. Således kan man finde sin bil hurtigt igen, idet bilens placering vises på et kort. Dertil kan der også angives en rutebeskrivelse, hvis hukommelsen svigter, eller hvis man er faret vild på vej hen til sin bil.

 

Vi bliver ved parkeringsscenarier. Det er irriterende at få parkeringsbøder for at have kommet for lidt penge i p-automaten, ligesom overbetaling er ærligt i denne forbindelse. Med app’en ”EasyPark” kan man starte, stoppe og forlænge sin p-billet over sin smartphone eller tablet. P-billet kan på den måde tilpasses den enkeltes parkeringsbehov direkte fra mobilen – og det er rigtig smart i en travl hverdag, hvor tingene gerne må gå hurtigt og nemt.      

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net