Evalueret Tempo 100 ordning

Der er intet der tyder på, at der skulle være en øget færdselssikkerhedsmæssig risiko ved Tempo 100-ordningen for påhængskøretøjer under 3.500 kg. som opfylder de nærmere definerede krav viser en evaluering fra Færdselsstyrelsen som netop er offentliggjort.

campingvogn.jpg

Da reglerne for en Tempo-100 godkendelse bl.a. omfatter syn hvert andet år, dæk må maksimalt være 6 år gamle, krav om støddæmpere på påhængskøretøjer over 750 kg. samt stabiliseringssystemer afhængig af påhængskøretøjets maksimale vægt konkluderer Færdselsstyrelsen, at der ikke på nuværende tidspunkt er et fagligt belæg for at ændre på de nuværende regler.

Det er dog meget vigtigt at påhængskøretøjet altid er i god og forsvarlig stand, uanset om det er en påhængsvogn der kræver syn eller ikke. Vi anbefaler derfor, at du mindst en gang om året får efterset dine lygter, bremser og dæk.

Vi står gerne til rådighed for et eftersyn af dit påhængskøretøj.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net