• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Få styr på parkeringen i København


Få styr på parkeringen i København

Det er ærgeligt at starte en udlandsrejse eller en ferie i  København med en parkeringsbøde. Men det er desværre en oplevelse som mange besøgende får, da det er svært at finde parkering i København.

På hjemmesiden parkeringsinfo.dk kan du få det store overblik over dine parkeringsmuligheder i København og lufthavnene. Parkeringsinfo.dk præsenterer information om parkering på tværs af konkurrenter og kan derfor give dig det bredeste udvalg af parkeringsmuligheder i København og lufthavnene. Det giver dig mulighed for at finde det helt rigtige og billigste sted at parkere din bil i København, eller når du skal ud og flyve.

http://www.parkeringsinfo.dk/default.asp#.UMshnhGYjDE.facebook

 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net