• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Land Rover flyver i ny James Bond-film


Land Rover flyver i ny James Bond-film

Ti nye Land Rover Defender får den helt store (luft)tur i den nye James Bond film – No Time to Die, og den nye Defender matcher agent 007, når det drejer sig om at være sej og udholdende.

Premieren på den nye James Bond-film er udskudt til den 12. november.

Land Rover Defenders flyver i James Bond film.jpg

I filmen No Time to Die er Bond ikke længere aktiv agent, men nyder sit otium på Jamaica. Men den tilstand varer naturligvis ikke ved, og snart er han igen i aktion. I aktion er også hele ti styks af den helt nye Land Rover Defender. I en eksklusiv reklamefilm demonstreres dens køreegenskaber i barskt terræn. Reklamen giver et indblik bag kulissen i det, man kan forvente sig af den nye Defender i No Time to Die.

Nick Collins, chef for Land Rover Defender-serien, siger om sammenhængen mellem Defender og Bond:

- Vi udviklede en ny teststandard for Defender, som var den mest udfordrende, vi nogensinde har haft og som er enestående for denne bil. Fysisk styrke og holdbarhed måles på grundlag af en række forskellige testforløb, som inkluderer en test hop over en bro. Ikke mindst denne test gav os troen på, at vi kunne levere dét, som stuntteamet krævede for at skabe No Time to Die.

Faktisk er de deltagende Defenders helt uden ændringer af karrosseriet bortset fra installation af et sikkerhedsbur som i en ralloybil.

Sekvensen med biljagten i No Time to Die blev styret af stuntkoordinator Lee Morrison, som arbejdede sammen med Oscar-vinder og Special Effects and Action Vehicles Supervisor Chris Corbould.

Lee Morrison siger om de vilde stunts:

- Vi pressede Defender-modellen helt ud over grænserne for det, vi troede var muligt, for at skabe maksimal spænding og for at give fans et indblik i den kæmpe udfordring, det er at producere en så utrolig biljagt, som man kan glæde sig til at se i No Time to Die.

I dette års film medvirker nogle af Land Rovers mest prestigefyldte biler. Udover de 10 Defender-modeller optræder også Range Rover Sport SVR, Serie III Land Rover og Range Rover Classic i No Time to Die.

Se Defender tv-reklame med øveoptagelser fra filmen, herunder et spring på 30 meter på https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc og her kan man se filmens trailer.

Land Rover Defender flyvende James Bond film.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net