• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Forlæng din bils levetid med en undervognsbehandling


Forlæng din bils levetid med en undervognsbehandling

Investér i din bils holdbarhed med en undervognsbehandling. Denne behandling reducerer risikoen for rust og korrosion, der ellers ville påvirke bilens metal, især i det fugtige danske klima. Danmarks vejrforhold kan være udfordrende for køretøjer, men en grundig undervognsbehandling er nøglen til at beskytte bilen mod de skadelige påvirkninger fra fugt og vejr.

Din bil udgør en værdifuld ressource, og med en undervognsbehandling bidrager du ikke kun til dens holdbarhed, men reducerer også miljøpåvirkningen. Når bilen når enden af sin levetid, vil det beskyttede metal være bedre bevaret og lettere at genanvende. Derfor er en undervognsbehandling en fornuftig investering, og jo tidligere bilen bliver behandlet, desto mere effektivt vil beskyttelsen være.

Tag det første skridt mod en længere levetid for din bil og mere bæredygtighed. Kontakt din mekaniker i dag for at få et tilbud på den undervognsbehandling, der passer til netop din bil.

undervogn iStock-924455456.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net