• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Forsøg i England med strøm i kørebanen


Forsøg i England med strøm i kørebanen

Alle kender racerbanen fra børneværelset - to farthåndtag, en transformator og en bane med elektricitet i skinnerne. Det forsøger det engelske vejdirektorat nu at overføre til den virkelige verden. Man vil bygge et testanlæg, hvor el-biler og hybridbiler oplades mens de kører ved hjælp af et ikke specificeret kraft-legeme som er begravet i asfalten.

Teknologien er ikke helt ny. I Sydkorea kan by-busser allerede oplade sig selv ved hjælp af elektromagnetiske felter i bestemte zoner af vejnettet og Japan testede for nogle år siden en trådløs opladning som kunne levere strøm igennem tommetyk cement. Testen i England er planlagt til at vare 18 måneder inden man beslutter sig for at gå videre med projektet.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net