• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Frygt ikke duggede lygteglas


Frygt ikke duggede lygteglas

Når du forlader bilvasken eller kommer ud til carporten en kølig morgen, kan der være kondensvans i lygteglasset. Men frygt ikke! Mange tror fejlagtigt, at lygtehuset skal være tæt, men det skal det ikke. Den varme elpære skaber et overtryk i lygtehuset som skal kunne udlignes og derfor er der med den bevidste utæthed også basis for kondensvand.

Typisk forsvinder duggen når lygten bliver varm, men her skal bilejere med LED lygter være lidt mere opmærksomme, da deres lygter ikke udvikler ret meget varme. Dug på lugteglas går altid igennem syn. Det er kun hvis lygtehuset står under vand, at synshallen ønsker at få det rettet, skriver FDM Motor.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net