Gør din bil en tjeneste

Det kan på flere måder være gavnligt at forkæle din bil med en god omgang rengøring og pleje. Du kan således forebygge eventuelle småskader, så de ikke udvikler sig, og opnå en større køreglæde. Skal din bil sælges, er bilen langt mere attraktiv, hvis den er ren og fin, ligesom den vil syne af, at være blevet rengjort og plejet løbende, når bilen opnår en vis alder.     

 

Vask din bil grundigt med en plejende autoshampoo. Kom godt omkring bilens hjul, idet der kan sidde masser af skidt og saltrester her. Vil du forkæle dine fælge, anvendes fælgrens. Skyl bilen godt herefter, så der ikke aflejres sæberester, der giver permanente mærker. Skyl også bilens undervogn grundigt, så skidt og salt vaskes af. Dette mindsker dannelsen af rust. Endvidere kan bilruderne med fordel pudses både indvendigt og udvendigt. Når ruderne pudses udvendigt kan det være hensigtsmæssigt at skifte klud undervejs, da skidt og småsten kan ridse. I den forbindelse er det også en god ide at tørre vinduesviskerne godt af.

 

Efter en god og grundig vask har bilen godt af at få en omgang polish. Det får ikke kun bilen til at skinne, bilen bliver også mere modstandsdygtig over for snavs. Bilens lister ved dørene har godt af at blive smurt med silikone, så de ikke mørner og går i stykker. Gør din bil og dig selv en tjeneste.  

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net