• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Har du tillid til din lokale mekaniker?


Har du tillid til din lokale mekaniker?

Får du store regninger, når bilen har været på værksted? Forstår du ikke, hvad mekanikeren taler om, når vedkommende siger, at EGR-ventilen er blevet skiftet? Det er vigtigt at have en mekaniker, du har tillid til og forstår. En sådan er ofte lokal.

Mekanikerne udgør en faggruppe, der ikke altid høster ros eller er voldsomt vellidt. På findværksted.dk finder du din lokale mekaniker. Findværksted.dk er værksteder der er medlemmer af brancheforeningen CAD. Alle værksteder er tilknyttet branchens Ankenævn for biler, som er oprettet sammen med FDM. Klagenævnet er en ekstra sikkerhed for dig, som leder efter det helt rigtige værksted. Alle autoværkstederne på findværksted er frie og ejes af mester selv.

På findværksted.dk kan du blot indtaste din bils nummerplade og finde et værksted, der specialist i netop din bil. Find en mekaniker og et værksted, som du har tillid til.  

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net