• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Husk at bestille tid til hjulskifte i god tid


Husk at bestille tid til hjulskifte i god tid

Efteråret er over os, og det er snart tid til at skifte fra sommerhjul til vinterhjul. Hvis du vil være sikker på at få en tid på værkstedet, som passer perfekt i din kalender, så bestil tid allerede nu.

Det er en god ide at skifte til vinterhjul, da disse er bedre tilpasset lave temperaturer og sjap på vejbanen. Derfor er sikkerheden større i en bil på vinterhjul i vintervejr end en bil på sommerhjul, og derfor anbefales det, at skifte til vinterhjul – og også inden, at den første sne falder.

Vil du være klar til efterårets lave temperaturer og den første vinterlige nedbør, så bestil tid allerede nu til et hjulskifte.

close-up-of-car-wheels-8264054_1280.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net