Husk service-intervallet

Det er vigtigt at overholde din bils service-interval.

olieskift ved service DM i Skills.jpg

Service-intervallet varierer mellem bilmærker og modeller, men typisk skal man til service enten efter et bestemt antal kilometer - fx 15.000 - eller indenfor et år. Hvad end der kommer først.

Til et service bliver bilen serviceret efter fabrikkens forskrifter og på de frie værksteder ofte lidt mere.

En bil, der har overholdt sine services, kører bedre og har mindre slitage på de mekaniske dele. Dermed er der mindre risiko for, at dele går i stykker på bilen.

Er din bil en nyere bil med fabriksgaranti eller har tegnet en mekanisk garantiforsikring, så er det specielt vigtigt at overholde intervallerne for service. Ellers risikerer du, at garantien ikke dækker.

Hvis det er tid til service, eller du er i tvivl om det er, så kontakt os. Så booker vi en tid eller hjælper dig med, hvornår du skal til service næste gang.

Og husk – du kan også få serviceret nyere biler på frie værksteder. Her beholder du garantien, så længe du overholder service-intervallet.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net