• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Hvor meget må din campingvogn eller trailer veje?


Hvor meget må din campingvogn eller trailer veje?

Har du styr på, hvor meget vægt du må trække i dit vogntog?

Før man begiver sig ud i sommerlandet med en fyldt campingvogn eller trailer, kan det være en god idé at prøve FDM's beregner. Beregneren fortæller dig, hvor tung en campingvogn du må trække. Der skal både tages højde for, hvilken kategori kørekort du har, og hvad der står på bilens og anhængerens registreringsattest, hvornår dit kørekort er fra og hvor du skal køre. 

På FDM's beregner skal du indtaste kørekortkategori og oplysninger fra hhv. bilens og anhængerens  registreringsattest, og så får du oplyst, om du holder dig inden for reglerne. Beregneren oplyser også, om der er særlige omstændigheder, du skal være opmærksom på, samtidig med at reglerne forklares.

Prøv beregneren her

 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net