• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Jagten efter billig benzin KAN betale sig


Jagten efter billig benzin KAN betale sig

Du kan spare mange hundrede kroner om året på benzin, hvis du tanker med omtanke, og ikke vælger de nemme løsninger. I TV2 Finans gav de 21. november 2013 følgende råd, hvilke vi ønsker at fremhæv som gode tommelfingerregler: 

1) Undgå at tanke på tankstationerne langs motorvejen

2) Tank før klokken 10 om morgenen eller sent på aftenen

3) Anskaf dig et benzinkort

Ønsker du at tanke billigt, er det værd at holde øje med de tankstationer, hvor der er priskonkurrence. Typisk er disse tankstationer at finde, hvor der ligger flere tankstationer over for hinanden, i byerne eller ved indfaldsveje. Her kan opnås store besparelser på den lange bane, når de gyldne dråber fyldes på bilen og benzinstanderen tæller derudaf.

Ydermere kan benzinkort til diverse tankstationer give et yderligere nedslag i benzinprisen. Derimod er tankstationerne langs motorvejene oftest dyre og stabile i prislejet, hvorfor disse bør undgås så vidt muligt, hvis der skal være penge at spare. Det er også relevant at overveje, hvornår bilen skal tankes, idet benzin typisk er billigst inden klokken 10 om morgenen eller sent om aftenen.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net