• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Kører du med det rigtige dæktryk?


Kører du med det rigtige dæktryk?

Det er blevet vedtaget, at alle nye biler i EU skal have et TPMS-system fra 1. november 2014.

Et TPMS-system advarer føreren af bilen mod forkert lufttryk på bilens dæk, så sikkerheden først og fremmest øges. Ydermere kan det korrekte dæktryk medvirke til, at bilens dæk ikke slides unødvendigt samt at bilen ikke sluger mere benzin end, hvad der er nødvendigt. Systemet består af nogle små censorer, der sidder på hver af bilens dæk. 

Er du i tvivl om, hvorvidt dine bildæk har det rette dæktryk, så kør forbi dit lokale værksted. Du finder det nærmeste værksted på siden her.        

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net