• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Krav om fastmontering af nummerplader


Krav om fastmontering af nummerplader

Vidste du, at din bils nummerplader nu skal skrues på din bil ifølge de nye krav om fastmontering af nummerplader?

Det skal ske inden den 15. november 2015, hvilket giver dig, som bilejer, to år til at få dette gjort, hvis ikke dine nummerplader allerede er fastmonteret korrekt.

Kravet om fastmontering af nummerplader går på, at bilens nummerplader hver især skal skrues på med to skruer eller bolte, hvilke skal dækkes til med hvide hætter. Dette skal forebygge tyveri af nummerplader og dermed reducere antallet af nummerpladetyverier, der har været et alvorligt og stigende problem de senere år.

Få derfor dit lokale CAD-værksted til at fastmontere dine nummerplader korrekt og omhyggeligt nu eller i forbindelse med anden service, så du sikrer dig, at din bils nummerplader ikke kan afmonteres uden brug af værktøj. Bliver dine nummerplader stjålet, koster det dig 1180 kr. for et nyt sæt.

Glemmer du at få din bils nummerplader fastmonteret inden den 15. november 2015, kan du efterfølgende stå til en bøde på 1000 kr.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net