Biler, der taler sammen

Mercedes-Benz er klar med ny teknologi, der giver besked om spøgelsesbilister og trafikpropper. Teknologien vil blive lanceret ved udgangen af året, og den vil blive tilbudt som ekstraudstyr til serieproduktionerne af Mercedes A-, B- og CLA-klasserne. 

Mercedes kalder teknologien for Car-to-X, og det er bygget op af et mobiltelefonsystem og en app. Mobiltelefonen modtager advarsler fra andre biler på systemet, og samtidig kan telefonen sende advarslen videre til andre.

Systemet vil også kunne kommunikere med andre trafikinformationssystemer, og det testes i Tyskland nu i forbindelse med vejarbejde.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net