• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Nissan og Renault er klar med 100% selvkørende biler i 2020


Nissan og Renault er klar med 100% selvkørende biler i 2020

Verdens vigtigste biludstilling, bliver den kaldt. Geneve 2015 er overstået og er af førende bloggere og motorjournalister udnævnt til en 'særdeles fin årgang'.

Hybridbiler fyldte meget, men det gjorde de jo sådan set også sidste år og året forinden, så den store trend var selvkørende biler. Og her kunne Nissan og Renault-alliancens øverste chef Carlos Ghosn sætte datoer på køreplanen for selvkørende biler. I 2016 er bilerne klar til at køre i kø uden assistance. I 2018 er bilerne klar til at køre sikkert på motorveje og sågar skifte til den vejbane der for computeren virker som den mest sikre og så endelig i 2020 - dvs. om seks år - fuldstændig autonom kørsel også i byerne helt uden indblanding fra føreren. Eller rettere passageren. 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net