• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Nødspor skal redde morgentrafikken


Nødspor skal redde morgentrafikken

Til december starter Vejdirektoratet et forsøg, hvor trafikanter på Hillerødmotorvejen lov får til at bruge nødsporet på en bestemt del af motorvejen. Dette sker for at lindre den nærmest kroniske morgenforstoppelse på denne del af motorvejen

Forsøget skal løbe frem til 2017, og det er første gang i Danmark at man inddrager motorvejes nødspor til almindelig trafik. Det er noget, der længe har været praktiseret i bl.a. Tyskland og Holland, og forsøget kan bane vej for at andre nødspor på motorvejene i landet også bliver åbnet for trafik.

Udrykningskøretøjer vil stadig have førsteret til at bruge sporet, så hvis der kommer en udrykning, eller et køretøj havarerer på strækningen, kan vi ved styring af tavlerne hurtigt lukke sporet for anden trafik, siger projektleder i Vejdirektoratet, Stine Bendsen til FDM.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net