• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Nummerpladetyverier kan betyde nye regler


Nummerpladetyverier kan betyde nye regler

En tredobling i antallet af nummerpladetyverier kan betyde at nummerplader fremover skal sættes fast med bolte og møtrikker.

Rigspolitiet kan oplyse at der er sket en kraftig vækst i nummerpladetyverier. De stjålne nummerplader bliver bl.a. brugt til det stigende antal benzintyverier.  

I 2011 blev der stjålet 21.000 nummerplader, hvilket er en tredobling siden 2006 oplyser Rigspolitiet til Sjællandske.  Over for avisen bekræfter  sagsbehandler i Skatteministeriet, Claus Kargo , at de har fået en henvendelse fra Rigspolitiet og fra Forenede Danske Motorejere (FDM), som mener, der må gøres noget ved de mange nummerpladetyverier. Skatteministeriet er derfor i gang med at beskrive af fordele og ulemper ved, at bilens nummerplader skal være sat fast med bolte og møtrikker.


 

 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net