• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Nye parkeringsregler erstatter de gamle ’forvirringsregler’


Nye parkeringsregler erstatter de gamle ’forvirringsregler’

Der er ikke noget så irriterende som at få en P-bøde. De fleste kender scenariet, hvor den gule eller hvide flap opdages for første gang bag vinduesviskeren, hvor den sidder og basker med vingerne i vinden. Nu er der vedtaget en ny lov, der skal gøre parkeringsreglerne ens i hele landet – derved gøres de gamle ’forvirringsregler’ om parkering mere gennemsigtige og klare for de danske bilister. De nye parkeringsregler omhandler bl.a. følgende punkter:

 

- Med den nye lov bliver det, i byerne, forbudt at parkere med dæk oppe på fortovet eller cykelstien.

- Ydermere er bøden for at parkere på en parkeringsplads til handicappede blevet sat op fra 510 kr. til 1.020 kr.

- Samme stigning er vedtaget for bøden ved at parkere foran en port.

- Endvidere må der gives op til tre bøder, hvis en bil holder parkeret på samme sted i flere døgn i træk.

 

Hold derfor godt øje med skiltningen og afmærkningen, når du parkerer din bil.

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis ikke parkeringsreglerne følges. Med den nye lov er reglerne på parkeringsområdet nu ens over hele landet, så det ikke varierer, afhængig af, hvilken kommune der parkeres i.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net