• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Pas på med julegaver i bilen


Pas på med julegaver i bilen

Pas på med at tyve ikke forveksler bagsædet af din bil med julemandens kane og skaffer sig adgang. Det er ærgerligt at få snuppet alle de dyre julegaver som man møjsommeligt har handlet ind. Dobbelt ærgerligt at skulle erstatte et vindue, en dør eller en billås fordi tyven blev fristet over evne og bare måtte ind i din bil.

Sæt bilen et sted der enten er godt oplyst eller video-overvåget og hvis du lægger gaver i bilen mens du halser rundt for at købe flere, så sørg for, at man ikke kan se dem udefra.

 

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net