• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Populære biler kaldes på værksted


Populære biler kaldes på værksted

Godt 4.600 danske VW up!, Skoda Citigo og Seat Mii kaldes på værksted for at have kontrolleret en airbagsensor.

I Danmark skal 4.633 biler have kontrolleret en sideairbag-sensor, som kan være defekt. Det drejer sig om 2.845 VW up!, 1.540 Skoda Citigo og 248 Seat Mii.

"De pågældende biler indkaldes til et ekstraordinært sikkehedstjek, hvor værkstederne omkoder airbagsystemet for at være sikker på, at det fungerer upåklageligt," siger Søs Righolt Ilum, der er pressechef hos Volkswagen i Danmark til EPN.dk.

Ifølge VW skulle der ikke være problemer med selve airbag'en, men skulle der opstå et problem, vil føreren på grund af den muligvis defekte sensor ikke blive advaret af en kontrollampe i instrumentbrættet.

"Vi kender stelnumrene på samtlige biler, og kunderne vil derfor få et brev via motorregistret. Det gælder også ejerne af søstermodellerne fra Skoda og Seat. De første kunder har allerede modtaget brevet fra os, og vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, det påfører kunderne," forklarer hun til EPN.dk.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net