• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Der er rekordmange motorcykler på vejene


Der er rekordmange motorcykler på vejene

Mens antallet af solgte knallert 45 (den store knallert, der må køres, hvis du har kørekort til bil) rasler ned i disse år, så stiger antallet af motorcykler på vejene markant.

Knallerternes antal er reduceret fra 67.000 tilbage i 2005 til bare 46.000 sidste år.

BMW R1100S BCR 2003.jpg

Omvendt har salget af motorcykler i den samme periode haft gashåndtaget i bund. Fra knap 95.000 solgte motorcykler i 2005 til knap 152.000 i 2015.

Desværre er motorcyklister meget udsatte i trafikken. Faktisk er det ifølge Rådet for Sikker Trafik omtrent 40 gange så farligt at køre en kilometer på motorcykel som at køre en kilometer i bil.

Antallet af trafikdræbte er mere end halveret på 15 år, bare ikke for motorcyklister, hvor tallet af trafikdræbte er uændret.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net