• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Rustbeskyt din bil og gør den forårsklar efter vinterens salt fra vejene


Rustbeskyt din bil og gør den forårsklar efter vinterens salt fra vejene

Rustbeskyt din bil og gør den forårsklar efter vinterens salt fra vejene 

Efter vinterens salt på vejene og særdeles fugtige vejr er det oplagt at få din bil rustbeskyttet. Det kan med fordel gøres nu, hvor foråret endelig er kommet og vejret blevet bedre. Til det bedre vejr hører nemlig højere temperaturer, hvilket giver gode kår for rustdannelse.

Undervognen er især relevant at få rustbeskyttet, eftersom denne er særlig udsat for vejenes salt. Her kan være områder, der danner rust, hvilke ikke nødvendigvis er dækket af en gennemtrængningsgaranti. Nye biler, hvilke aldrig er blevet beskyttet mod rust, kan ligeledes rustbeskyttes med fordel i foråret.

Trænger din bil til at blive rustbeskyttet eller set efter i sømmene efter vinterens fugtige og saltede vejr, så kontakt dit lokale værksted. Her får bilen den rette, professionelle behandling. Du finder dit lokale værksted på siden her.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net