Skift til sommerhjul

Når temperaturen ligger over 7 grader ved kørsel, så er det tid til sommerhjul.

Foråret er lumsk i forhold til vejret. Specielt når vi har dage, som begynder med rimfrost, men topper med tilnærmelsesvis t-shirt-vejr. For i sådan noget forårsvejr, hvornår skal man så få sommerhjulene på bilen?

Som tommelfingerregel, så skal bilen have skiftet til sommerhjul, når temperaturen ved kørsel er over 7 grader. Hvis du skal skrabe is af forruden inden du kører, så er det for tidligt, også selvom eftermiddagstemperaturerne indbyder til nedrullede vinduer.

Men hvis du kun kører, når temperaturen ligger over 7 grader og vejrudsigten byder på stigende temperaturer, som dagene går, så kan du roligt få skifte hjulene på bilen til sommerversionen.

Det er dog altid en god ide at booke tid til hjulskifte i god tid, så du kan få en værkstedstid, som passer dig. Hvis dine dæk skal skiftes, så hjælper dit værksted selvfølgelig også med dette. Kontakt dit værksted allerede i dag og book en tid.

sommerdaek.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net