Skift til vinterdæk

Få vinterhjulene på din bil og bliv klar til vintervejrets glatte veje. Din sikkerhed på vejene gennem vinterhalvåret afhænger af dækkene på din bil. I vintersjap og sne er bremselængden kortere på vinterdæk end på sommerdæk, og derfor er det anbefalelsesværdigt at køre med vinterdæk i vinterhalvåret.

Når vi snakker om et skifte til vinterdæk, så er det hele hjulet, som vi skifter. Et helt hjulsæt fylder meget, og derfor har vi også opbevaring af de hjul, som ikke er monteret på bilen. Spørg, når du booker tid, hvad der er af muligheder.

Hvis du trænger til nye dæk på dine fælge – eller er i tvivl om du gør – så spørg endelig. Vi hjælper med at vurdere sikkerheden i dine dæk, og om du kan køre en sæson mere, eller om det er nødvendigt med nye dæk.

Bestil tid med det samme og gerne i forbindelse med et service, så vi kan ordne det hele på en gang – det er nemt for dig.

vinterdaek-22.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net