• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Internationalt salg af superbiler har de højeste vækstrater


Internationalt salg af superbiler har de højeste vækstrater

På biludstillingen i Geneve i den forgangne uge var der igen stor fokus på de hurtigste, de dyreste og de vildeste. Det er der ikke noget nyt i. Publikum vil se eksklusive desingns, dufte ægte læder og høre brølet fra hundredevis af hestekræfter og her vil bilmærkerne selvfølgelig gerne have noget ekstraordinært at vise frem.

Det nye er, at de eksklusive bilmærker kan se frem til at tjene rigtig store penge på det som analysefirmaet IHS Automotive kalder for ultra-premium biler. De forudser, at markedet for denne særlige klasse af superbiler vil vækste med 300% i indeværende årti: fra 123.000 til 353.000 solgte biler. Og hvis en bil i denne klasse i gennemsnit koster 2 millioner kroner, ja så taler vi om et marked med en værdi på i alt 706 milliarder kroner. Man forstår hvorfor Ferrari, Porsche, McLaren og andre har så travlt med at skubbe grænserne for hvad superbilerne kan. De vil gerne øverst på Top Gears aluminiumsplade med de hurtigste omgange, så de kan sælge en masse biler. Til glæde for alle. Også os der kun har råd til at kigge. Og hvorfor stiger markedet så? Simpelt. Der er kommet mange flere rige mennesker i verden.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net