• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Vi servicerer også fabriksnye biler


Vi servicerer også fabriksnye biler

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

oil-3964367_1280.jpg

Selvom bilen er under fabriksgarantien, så bestemmer du nemlig selv, hvem der skal servicere din bil, så længe bilen du tager bilen til de planlagte serviceeftersyn og værkstedet følger fabrikkens serviceforskrifter, hvilket vi selvfølgelig gør her.

Vær også bevidst om, at når du køber ny bil hos forhandleren, bliver du ofte tilbudt en serviceaftale, som kan virke tillokkende. Men det er ikke sikkert, at det er den økonomisk bedste løsning for dig. Tænk dig godt om, før du tegner en sådanne og rådfør dig evt. med din nuværende mekaniker, om det ikke ville være billigere at blive hos dit sædvanlige værksted.

Du kan også hente råd og vejledning hos din kendte mekaniker, inden du køber en ny bil – vi kender markedet og dig, så du får den bedste rådgivning, inden du investerer i et nyt køretøj.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net