• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Vinterdæk giver større sikkerhed


Vinterdæk giver større sikkerhed

Din sikkerhed på vejene i vintermånederne afhænger i høj grad af dækkene på din bil.

Når sne og slud ligger på vejene, bliver bremseafstanden kortere på vinterdæk sammenlignet med sommerdæk. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du skifter til vinterdæk for at sikre optimal kontrol vinteren igennem.

Når vi taler om at skifte til vinterdæk, drejer det sig om hele hjulet, som udskiftes. Dette kan resultere i pladsmæssige udfordringer for dig med det ekstra sæt hjul, og derfor tilbyder vi også opbevaring af de hjul, der ikke er monteret på din bil. Hvis du er nysgerrig omkring opbevaringsmulighederne, er du mere end velkommen til at spørge, når du booker tid.

Hvis du er i tvivl om tilstanden af dine nuværende dæk eller overvejer at investere i nye dæk, er din mekaniker klar til at hjælpe. Vi kan evaluere dine nuværende dæks sikkerhed og levetid samt rådgive dig om, hvorvidt du kan køre en ekstra sæson med dem eller om det er tid til en udskiftning.

Og hvorfor ikke bestille tid til skift af hjul og eventuelt kombinere det med en generel service? På den måde kan vi håndtere det hele i ét besøg og gøre det så bekvemt som muligt for dig. Din sikkerhed og komfort på vejene er vores prioritet.

Kontakt os med det samme for at booke tid og sikre, at din bil er klar til vinteren. Vi ser frem til at betjene dig!

winter-3840856_1280.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net